Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z mladíkovho auta po náraze do stromu stúpal dym: FOTO Desivé zistenie polície!

Dopravná nehoda v Skalici Zobraziť galériu (5)
Dopravná nehoda v Skalici (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

SKALICA - Senickí policajti vyšetrujú včerajšiu dopravnú nehodu 18-ročného mladíka. Jeho vozidlo po náraze do stromu začalo dymiť. Oheň uhasili hasiči. Tínedžer skončil v nemocnici. Muži zákona preverujú, či nejazdil opitý.

Pri nedeľňajšom nešťastí v Skalici zasahovala hasičská jednotka z Holíča. „Po príchode bolo zistené, že osobné motorové vozidlo sa nachádzalo prevrátené v priekope. Z havarovaného vozidla sa dymilo,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

Hasiči smerovali k horiacemu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: KR HaZZ Trnava)

Ako doplnila, dymenie spôsobili uniknuté prevádzkové kvapaliny, ktoré vytiekli na rozpálený motor. „Na ochladenie auta a následne očistenie vozovky bol použitý jeden vysokotlakový prúd. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia a zabezpečili auto proti pohybu. Pri nehode vodič vozidla utrpel zranenia,“ dodala krajská hovorkyňa.

Dopravná nehoda v Skalici
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Nehodu vyšetrujú senickí dopravní policajti. Podľa ich slov sa mladík za volantom Škody Felície dostatočne nevenoval šoférovaniu a s autom prešiel do protismeru. Následne narazil do stromu a skončil prevrátený na pravej strane.

Dopravná nehoda v Skalici
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

„Auto po náraze začalo dymiť. Privolaní hasiči oheň uhasili. Pri nehode muž utrpel zranenia, s ktorými ho RZP previezla na ošetrenie do skalickej nemocnice,“ opísali ochrancovia zákona, ktorí  preverujú, či mladík nejazdil pod vplyvom alkoholu. Pri kontrole navyše zistili, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

Viac o téme: NehodaAutoPožiarHaváriaHasiči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu