Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hilda Gajdošová z ministerstva kultúry: Riaditeľka s profilom sexice!

Podľa Gajdošovej boli jej fotografie zneužité, a preto podala trestné oznámenie. Zobraziť galériu (2)
Podľa Gajdošovej boli jej fotografie zneužité, a preto podala trestné oznámenie.

BRATISLAVA - Generálna riaditeľka sekcie ekonomiky na ministerstve kultúry Hilda Gajdošová zažila včera poriadny šok! Nový Čas jej totiž poslal pikantný profil zo stránky www.booom.sk, kde bola pod prezývkou „sefina“ vykreslená ako vyliečená nymfomanka.

Ona však tvrdí, že o ničom nevie. Súčasťou prezentácie boli aj Gajdošovej sexi fotky. Tie sama poslala svojim známym. Kto z nich jej chce poškodiť? Hilda Gajdošová na otázku Nového Času, či pozná stránku www.booom.sk, odpovedala slovami: „Stránky booom.sk som nikdy nenavštívila, a preto som sa na nich ani nemohla zaregistrovať. Uvedené údaje sú už na prvý pohľad nezmyselné a nijako so mnou nesúvisia.“

Gajdošová však priznala, že na zverejnených fotografiách je ona. „Boli zneužité moje oficiálne fotografie od profesionálneho fotografa,“ vysvetlila. Vysokopostavená úradníčka začala včera rázne konať a po dohode s právnikom podala trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Zároveň požiadala prevádzkovateľov servera o stiahnutie svojho profilu. Ten sa teda na stránke už nenachádza. Hilda Gajdošová sa domnieva, že niekto má záujem skompromitovať jej osobu. „Úsilie, ktoré na to vynakladá, vo mne vyvoláva obavy,“ dodala.

KTO JE HILDA GAJDOŠOVÁ?
Exštatutárka a ekonomická riaditeľka SRo bola známa tým, že podpisom umožnila vymáhať firme od ľudí za koncesie milióny. Dnes šéfuje sekcii ekonomiky na ministerstve kultúry. Nový Čas už informoval, že šéfovala aj komisii, ktorá vyradila zo súťaže na rekonštrukciu budovy Reduty firmu s najnižšou cenou. Úrad pre verejné obstarávanie spoločnosť, ktorá chcela ušetriť štátu 300 miliónov Sk, vrátil do súťaže.

PROFIL HILDY GAJDOŠOVEJ NA WWW.BOOOM.SK
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu