Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajti zastavili vodiča kvôli nefunkčnému zadnému svetlu: Nafúkal viac ako dve promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Vodič osobného automobilu nafúkal v Rovinke (okres Senec) 2,02 promile alkoholu. Stalo sa tak v utorok (20. 4.) o 22.40 h. Miroslav K. je obvinený pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Bratislavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Hliadka ho primárne zastavila preto, lebo mu na vozidle nesvietilo ľavé zadné svetlo. "Vodič počas prebiehajúcej policajnej kontroly javil známky požitia alkoholických nápojov. Následne bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu, ktorá skončila pozitívnym výsledkom," spresnili policajti. Tí následne 33-ročného Miroslava obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na najbližšie policajné oddelenie.

Aj v tejto súvislosti polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. "Nielen z dôvodu, že ide o priestupok alebo trestný čin, ale najmä preto, že následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické a alkohol za volant nepatrí," zdôraznila.

Viac o téme: AlkoholSvetloVodičNefunkčnéPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu