Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nepoučiteľní vodiči na cestách: FOTO Ukrajinec nafúkal tri promile, opitá žena prevrátila auto

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Rekordmanom medzi vodičmi, ktorí v uplynulom týždni jazdili v trnavskom regióne pod vplyvom alkoholu, sa stal 37-ročný Ukrajinec. Pri kontrole v sobotu (24. 4.) v podvečerných hodinách na Hlbokej ulici v Trnave mu hliadka namerala 3,21 promile alkoholu. Policajti mu ihneď zadržali vodičský preukaz a následne ho previezli do cely policajného zaistenia. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Ďalšou nezodpovednou bola 41-ročná žena, ktorá v piatok (23. 4.) v noci nezvládla riadenie medzi obcami Šúrovce a Dolné Zelenice v okrese Hlohovec. S autom VW Bora dostala pri prejazde pravotočivej zákruty šmyk, cez protismer zišla z cesty a nakoniec skončila v poli, s autom na streche. Pri kontrole policajti zistili, že žena má v dychu viac ako dve promile. Z nehody vyviazla bez zranení, ale s obmedzenou osobnou slobodou," dodala hovorkyňa.

Nepoučiteľní vodiči na cestách:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

S alkoholom v krvi jazdili aj 47-ročný muž, ktorému v meste Sládkovičovo v okrese Galanta namerali 1,56 promile, a 43-ročná žena v Hlohovci, ktorej tester ukázal 1,31 promile. "Všetkých štyroch vodičov policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Za jazdu nad jedno promile alkoholu hrozí vodičovi trest odňatia slobody na jeden rok," doplnila Antalová.

Viac o téme: AlkoholAutoŠoférovanieVodičiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu