Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Rozhodné slová Remišovej: Vládna kríza sa nedá ďalej naťahovať, ohlásila svoj odchod

Veronika Remišová Zobraziť galériu (2)
Veronika Remišová (Zdroj: Topky/Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Ak nedôjde k posunu v rokovaniach o vyriešení vládnej krízy smerom k štvorkoalícii a výmene premiéra, v pondelok podá demisiu vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí). Uviedla to v stanovisku, ktoré poskytlo tlačové oddelenie strany Za ľudí.

VLÁDNA KRÍZA vrcholí: Kollár dáva ultimátum do stredy, Remišová hrozí zajtrajšou demisiou

"Podpisujem možno posledné dokumenty v úrade, v tomto prípade odpovede občanom a starostom. Za svojím slovom si stojím. Ak nedôjde k posunu v rokovaniach smerom k pokračovaniu štvorkoalície a výmene premiéra, v pondelok oznámim svoju demisiu. Vládna kríza sa nedá ďalej naťahovať," uviedla Remišová.

FOTO Rozhodné slová Remišovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Veronika Remišová)

Tvrdí, že vládna kríza sa nerieši v televíznych debatách, ale na rokovaniach v koalícii. "Stále verím, že rovnako to vidia aj ostatné tri koaličné strany a nový premiér bude môcť čoskoro predstaviť pani prezidentke zostavu svojej vlády," dodala. Ľudí podľa nej nezaujíma, ako sa posúvajú stoličky vo vláde, ale zlepšenie systému očkovania, podpora investícií a pracovných miest či obnova Slovenska po skončení krízy. "Opatrenia môžeme začať pomaly uvoľňovať a pomáhať krajine a ľuďom, ktorá je vyčerpaná dlhou krízou," uzavrela.

Viac o téme: VládaKrízaDemisiaKoalíciaVeronika Remišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu