Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Srdcervúci príbeh! Lenka (†34) sa nakazila koronavírusom tesne pred pôrodom: Rodinná tragédia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Lenka čakala svoje druhé bábätko. Vo vysokom štádiu tehotenstva sa však nakazila koronavírusom. Dcérku na svet priviedla, no na boj so zákerným ochorením jej už sily nezostali. Dievčatko bude maminku poznať len z fotografií. Manžel Andrej zostal na výchovu dvoch malých detí sám.

Uplynulý štvrtok naposledy vydýchla Slovenka Lenka. Mala len 34 rokov. Pred pár dňami sa stala mamičkou dcérky. Okrem toho s manželom vychovávali chlapčeka, ktorý bude mať v marci dva roky. Šťastie im však preťal zákerný koronavírus. Mladá žena sa ním nakazila v čase, keď sa blížil pôrod.

"Lenka ochorela na Covid-19 vo vysokom štádiu tehotenstva, kedy lekári rozhodli, že pre život bábätka bude bezpečnejšie ukončiť tehotenstvo akútnou sekciou. Lenka ďalej bojovala o svoj život už sama, no bohužiaľ dňa 11. februára 2021 prehrala svoj boj s chorobou Covid-19," popísal smutný príbeh manželky ich kolegu Andreja Zbor väzenskej a justičnej stráže.

Srdcervúci príbeh! Lenka (†34)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Dominika Patrášová)

V čase, kedy sa mala rodinka radovať z nového člena, teda všetci smútia. Andrej, ktorý prišiel o milovanú Lenku, sa navyše ocitol v skutočne zložitej situácii. Tvrdá rana osudu prišla nečakane. Na výchovu dvoch malých detí zostal sám s obrovskou bolesťou v srdci.

Chlapček v marci oslávi druhé narodeniny, žiaľ, bez mamičky Lenky.
Zobraziť galériu (2)
Chlapček v marci oslávi druhé narodeniny, žiaľ, bez mamičky Lenky.  (Zdroj: Facebook)

Tí, ktorí Andreja poznajú, sa však rozhodli pomôcť. "Touto cestou sa na vás obraciame s prosbou o finančnú pomoc pre nášho kamaráta a kolegu, ktorého pri najšťastnejšej udalosti svojho života, narodení dcérky postretla i tá najnešťastnejšia udalosť, strata jeho milovanej manželky Lenky," napísal ďalej na Facebooku ZVJS. Posledná rozlúčka s Lenkou sa uskutoční 16. februára v obci Koplotovce, odkiaľ rodina pochádzala.

Nešťastie netreba hľadať, príde samo... Touto cestou sa na vás obraciame s prosbou o finančnú pomoc pre nášho kamaráta...

Uverejnil používateľ Zbor väzenskej a justičnej stráže Nedeľa 14. februára 2021
Viac o téme: SmrťMamičkaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu