Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia oznámila smutnú správu: Smrť poručíka Vojtecha (†40), ktorý sa nakazil koronavírusom

Vojtech Kovács Zobraziť galériu (2)
Vojtech Kovács (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Smutných správ je v poslednej dobe až príliš veľa. Neobchádzajú ani slovenských policajtov. V sobotu podvečer oznámili, že prišli o muža zo svojich radov. Len 40-ročný Vojtech mal zdravotné ťažkosti a pridružil sa k nim aj koronavírus. Aj keď zatiaľ nie je známa presná príčina úmrtia, je isté, že ide o veľkú stratu.

"S ľútosťou vám oznamujeme, že nás vo veku 40 rokov opustil kolega, poručík Vojtech Kovács, naposledy služobne zaradený na operačnom stredisku operačného odboru KR PZ Bratislava," napísala Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti. 

Strata kolegu ich veľmi zasiahla. Ako popísali, Vojtech v minulosti pracoval na Pohotovostnej motorizovanej jednotke. Odišiel odtiaľ po zranení zavinenom nezodpovedným vodičom. "Kolegovia si na neho budú pamätať ako na pracovitého a svedomitého policajta, ktorý každý deň napĺňal heslo pomáhať a chrániť," dodali ochrancovia zákona.

Vojtech Kovács
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Vojtecha trápili zdravotné ťažkosti, ku ktorým sa ešte pridružilo ochorenie na Covid-19. "Či už za jeho náhly skon mohol koronavírus, alebo mal podiel na zhoršení jeho zdravotného stavu, nech zostane jeho služba pre občanov v najťažších časoch mementom - policajti tu budú vždy v prvej línii pre všetkých občanov. Na Vojtechov prínos nikdy nezabudneme," uzavreli.

Viac o téme: PolicajtSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu