Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

FOTO Pohľad, pri ktorom tuhne krv v žilách: Vodička s autom dostala šmyk a napálila do stromu

Vodička s autom dostala pri Jasove šmyk a narazila do stromu Zobraziť galériu (2)
Vodička s autom dostala pri Jasove šmyk a narazila do stromu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

JASOV - Osobné auto po šmyku narazilo v stredu popoludní (13. 1.) do stromu v katastri obce Jasov v okrese Košice-okolie. Podľa predbežnej lekárskej správy 69-ročná vodička pri nehode utrpela ľahké zranenia a jej spolujazdec ťažké zranenia. Informovala o tom vo štvrtok polícia.

K nehode došlo o 12.40 h, žena za volantom auta zn. Fiat Panda smerovala po ceste II/550 od Jasova na Moldavu nad Bodvou. "Pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a na rovnom úseku cesty sa s vozidlom dostala do šmyku. Následne zišla z cesty, kde ľavou stranou vozidla narazila do stromu," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Vodička s autom dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Vodičke nariadili odber krvi za účelom zistenia požitia alkoholických nápojov. Na vozidle škodu predbežne vyčíslili na približne 2000 eur. "Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bol na mieste udalosti," doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: VodičkaDopravná nehodaŠmykKošiceJasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu