Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krajčí sa stretol so zástupcami Slovenskej lekárskej komory: Hovorili o aktuálnych problémoch

Marek Krajčí (OĽANO) so zástupcami Slovenskej lekárskej komory
Marek Krajčí (OĽANO) so zástupcami Slovenskej lekárskej komory (Zdroj: Facebook/Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - O aktuálnych témach a riešeniach, ktoré priniesla pandémia nového koronavírusu, ale aj o víziách v rezorte zdravotníctva po skončení krízy hovoril v stredu (13.1.) minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽANO) so zástupcami Slovenskej lekárskej komory (SLK). Informovala o tom vo štvrtok hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

Komora aj so štátnymi tajomníkmi rezortu Janou Ježíkovou a Petrom Stachurom hovorili i o financovaní zdravotníctva, o aktuálnej situácii v nemocniciach či o podmienkach lekárov na ich prácu. "Prácu lekárov si nesmierne vážim o to viac v týchto náročných časoch, sám som lekár a spolu s mojím tímom robíme všetko pre to, aby sa stav slovenského zdravotníctva postupne zlepšoval," povedal Krajčí.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Dodal, že si uvedomujú, v akej vážnej situácii sa aktuálne v súvislosti s ochorením COVID-19 Slovensko nachádza. Ocenil konštruktívny dialóg a s prezidentom SLK Mariánom Kollárom sa rezort dohodol na ďalšej spolupráci.

Viac o téme: StretnutieSlovenskoOĽANOSlovenská lekárska komoraMarek Krajčí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu