Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší škandál! Cibulkovú načapali v meste, FOTO ignorácia nariadení v prominentnej spoločnosti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková má očkovanie proti koronavírusu za sebou. Dokonca skôr, než mnohí zdravotníci. Práve to vyvolalo kritiku zo strany verejnosti, ktorá má teraz extenistku poriadne v zuboch. Mladá mamička však najnovšie pobúrila aj niečím iným.

Naša čitateľka na známu športovkyňu natrafila v centre hlavného mesta. Na prechádzke so synčekom ju okrem manžela sprevádzala žena nápadne podobná europoslankyni Monike Beňovej. Po svojom boku mala aj partnera. V čase zákazu vychádzania táto štvorica veselo kočíkovala, úsmevy a dobrá nálada boli viditeľné, keďže rúška na tvári chýbali.

V jednej bubline? Kdeže. Štvorica si zrejme z lockdownu ťažkú hlavu nerobí.
Zobraziť galériu (3)
V jednej bubline? Kdeže. Štvorica si zrejme z lockdownu ťažkú hlavu nerobí.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Autorka záberu opísala, že vznikol v piatok. Teda v deň, kedy Cibulkovú a jej manžela zaočkovali proti koronavírusu. Je však známe, že protilátky sa nevytvoria okamžite po vakcinácii. Ochrana v podobe rúška by teda vzhľadom na stretnutie s osobami z inej domácnosti bola rozhodne na mieste.

Ďalší škandál! Cibulkovú načapali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DC)

Náhodné stretnutie, tvrdí Beňová

Beňová pre týždenník Plus 7 dní reagovala, že v prípade kočíkovania v meste s Cibulkovou išlo o náhodné stretuntie. "Oni išli z prechádzky rovnako ako my, tak sme sa po ceste zhovárali," vyjadrila sa europoslankyňa s dodatkom, že rúška na sebe mali, avšak zosunuté nižšie, pretože sa lúčili. Samotná politička ešte zaočkovaná nie je. 

O očkovacom škandále Dominiky Cibulkovej si prečítajte tu.

Viac o téme: PrechádzkaDominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu