Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Polícia v Kežmarku rieši drogový prípad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

KEŽMAROK – Polícia v Kežmarku rieši prípad trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Dopustiť sa ho mala posádka osobného motorového vozidla, ktoré policajti kontrolovali v nedeľu (10. 1.) v noci. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ako uviedla, policajti kontrolovali vozidlo, ktorého vodičom bol muž z obce Stará Lesná hodinu a pol pred polnocou. Vo vozidle sa nachádzali ďalší dvaja spolujazdci, muž a žena. "Pri prehliadke vozidla bola nájdená sušina zelenej farby, biela kryštalická látka, zatavené striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky, kovová fajka, drvička," priblížila Ligdayová s tým, že pri osobnej prehliadke vodiča polícia našla ďalšie zatavené striekačky s bielou kryštalickou látkou.

Zaistené veci policajti zaslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie a zadržané osoby obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ich do cely policajného zaistenia. "V prípade sú momentálne vykonávané potrebné procesné úkony," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: DrogyPolícia Kežmarok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu