Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Viacerým obvineniam čelí 41-ročný muž z Chorvátska: Vydával sa za neexistujúcu osobu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Viacerým obvineniam čelí 41-ročný muž z Chorvátska. V čase vyhláseného núdzového stavu mal na území SR odcudziť v jednej z predajní nákupného centra v Bratislave značkové oblečenie. Okrem toho sa preukazoval falošným preukazom totožnosti. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Podľa doterajších informácií mal ešte v polovici decembra minulého roka v jednej z predajní nákupného centra na Pribinovej ulici ukradnúť oblečenie takmer za 480 eur. "V skúšobnej kabínke ho mal vložiť do svojej príručnej tašky a ďalšiu časť si mal obliecť pod oblečenie, ktoré už mal na sebe. Následne sa takto mal pokúsiť opustiť predmetnú predajňu bez zaplatenia," priblížila polícia.

Muž skončil na policajnom oddelení, kde bolo v rámci medzinárodnej policajnej spolupráce zistené, že vystupuje pod nepravým menom a preukazuje sa falošným preukazom totožnosti. Obvinenie z obzvlášť závažného zločinu krádeže tak vyšetrovateľ rozšíriť aj o trestný čin falšovania a pozmeňovania verenej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky. Cudzinec je v súčasnosti stíhaný väzobne, hrozí mu trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Viac o téme: Polícia Obvinenie Chorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu