Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia pátra po svedkoch nehody na ulici Obrancov mieru v Prešove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

PREŠOV– Polícia pátra po svedkoch nehody, ku ktorej došlo ešte 28. júna 2020 krátko pred 11.00 h na chodníku pred budovou Lesy Prešov na ulici Obrancov mieru v Prešove. V pondelok o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Išlo o kolíziu doposiaľ nezisteného cyklistu s 92-ročným chodcom. Po zrážke obaja účastníci spadli na zem, pričom cyklista na mieste nehody nezotrval, neposkytol adekvátnu pomoc chodcovi a bez splnenia si povinnosti účastníka udalosti v cestnej premávke odišiel. Chodec utrpel podľa odborného vyjadrenia znalca z odboru zdravotníctva rôzne kožné poranenia s dobou liečenia 19 až 20 dní. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci," uviedla Ligdayová.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto udalosti polícia žiada prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody a mohli by o nej poskytnúť informácie, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 0961 803 516 alebo na linke 158. "Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru," dodala Ligdayová s tým, že na políciu sa môžu ľudia obrátiť aj v prípade, ak majú záujem o ďalšie informácie.

Viac o téme: NehodaPátranieSvedkoviaPolícia Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu