Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

KORONAVÍRUS Na všetkých odberných miestach v Košiciach je situácia pokojná

Testovanie v Košiciach
Testovanie v Košiciach (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

KOŠICE - Na všetkých odberných miestach v Košiciach je situácia pokojná. Potvrdil to hovorca mesta Vladimír Fabian s tým, že momentálne sa rady takmer nikde netvoria. Najväčší nápor bol pri otváraní testovacích miest ráno o 9.00 h, ale do hodiny sa to zlepšilo.

„Záujem o testovanie je, ale vyzývame ľudí, ak váhajú alebo si vyberajú čas, že teraz je najvhodnejší, keďže na takmer všetkých odberných miestach sa nečaká,“ uviedol Fabian. Podľa jeho slov pri testovaní nezaznamenali incidenty. Ľudia dodržiavajú všetky protiepidemiologické opatrenia a nebol hlásený problém.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Odberné miesta sú dovedna v 18 mestských častiach, v 31 prípadoch ide o základné školy. Testovanie sa začalo v piatok (8. 1.) od 16.00 do 20.00 h a pokračuje v sobotu a nedeľu (10. 1.) od 9.00 do 17.00 h. V pondelok (11. 1.) bude v tomto čase otvorené odberné miesto v Kulturparku na Kukučínovej ulici. Odberné miesto je aj v areáli oceliarní U. S. Steel. Informácie o testovaní a odberných miestach sú na webstránke korona.kosice.sk.

Viac o téme: KošiceKoronavírusOdberné miesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu