Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

MIMORIADNE Celoštátne pátranie po tínedžerke Liliane (15)! Telefón nechala doma, otec je zúfalý

Polícia pátra po nezvestnej tínedžerke z Trnavy Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po nezvestnej tínedžerke z Trnavy (Zdroj: KR PZ Trnava)

TRNAVA - Polícia vyhlásila celoštátne pátranie po 15-ročnej Liliane Mihálekovej z Trnavy, ktorá je nezvestná od polnoci na utorok (2. 12). Využila situáciu, keď jej otec opustil byt a odišla na neznáme miesto. Mobilný telefón nechala doma, ale mala byť aktívna na sociálnych sieťach.

Polícia nevylučuje, že sa dievča u niekoho skrýva. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová."Otec po zistení situácie obvolal všetky jej kamarátky a kontakty a keď nepochodil, dcérinu nezvestnosť ohlásil na polícii. Viac ako 30 hodín sa otcovi neozvala," uviedla hovorkyňa.

Opis nezvestnej

Liliana je vysoká 165 centimetrov, strednej postavy. Má svetlohnedé rovné vlasy, dlhé takmer po pás a hnedé oči. V poslednej dobe si výraznejšie maľuje obočie na čierno a môže mať výraznejší make-up. V čase odchodu mala oblečené pravdepodobne čierne tričko, čierne rifle, čiernu bundu - bomber. Pri sebe by mala mať osobné doklady a peniaze.

Polícia pátra po nezvestnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Polícia pracuje s informáciou, že tínedžerka sa môže pohybovať v Trnave, ale aj v iných mestách na Slovensku. "Ak ju niekto videl alebo pozná miesto jej súčasného pobytu, všetky informácie nám môže nahlásiť na bezplatné číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy na sociálnej sieti polície trnavského kraja," doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: PátraniePolícia Liliana Miháleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu