Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž (23) mal zaútočiť na mladé dievča: Policajti ho vzali do väzby

Muža (23) vzali do väzby
Muža (23) vzali do väzby (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

LUČENEC – Muž vo veku 23 rokov, ktorý je podozrivý z útoku na mladé dievča neďaleko vodnej nádrže Ľadovo pri Lučenci, je vo väzbe. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica na sociálnej sieti.

„Sudca v piatok popoludní rozhodol o vzatí 23-ročného muža z Lučenca obvineného z obzvlášť závažného zločinu ublíženia na zdraví do väzby. Sudca aj prokurátor sa stotožnili s podnetom vyšetrovateľa, ktorý žiadal väzbu,“ uvádza KR PZ.

Dodáva, že polícia prijala oznámenie o zranenom dievčati v stredu (25. 11.). „Našli ho náhodní okoloidúci. Okamžite bola privolaná rýchla zdravotná pomoc, pretože násilím utrpelo vážne zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý prevoz a hospitalizáciu v nemocnici. Celé zakrvavené, s množstvom poranení bolo dva dni vystavené osudu, pričom teploty v noci už siahajú pod nulu,“ konkretizovali policajti. Muž, ktorý je z činu podľa polície podozrivý, bol zadržaný krátko po zistení udalosti. Zranené dievča je naďalej vo vážnom stave v opatere lekárov.

Viac o téme: DievčaVäzbaPolícia útok Lučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu