Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Drsné slová Hlinu Kollárovi po nehode: Pustil sa doňho pre porušovanie opatrenia!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zrejme neprezradíme žiadnu novinku ak povieme, že vzťahy medzi bývalým šéfom KDH Alojzom Hlinom a šéfom parlamentu Borisom Kollárom už dlhodobo nie sú ideálne a zrejme ani nebudú. Napriek tomu sa Hlina odhodlal v čase, keď sa Kollár v nemocnici lieči z vážnych zranení po autonehode, lídrovi Sme rodina adresovať niekoľko slov, v ktorých mu odklonom od politiky želá rýchle uzdravenie.

Počas víkendu mal predseda koaličnej Sme rodina vážnu dopravnú nehodu, pri ktorej skončil so zlomeným krčným stavcom. Spolu s ním bola zranená aj posádka vozidla, konkrétne jeho ochrankár a najnovšie identifikovaná aj bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová, ktorá je tiež v nemocnici vo vážnom stave.

KORONAVÍRUS Drsné slová Hlinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

KORONAVÍRUS Drsné slová Hlinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)


Kto je spolujazdkyňa Borisa Kollára? Nálož Fabušovej erotických FOTO... Aj s rozkročenými nohami!


Hlina mu poprial skoré uzdravenie, no ihneď premostil

Na sobotný incident reagoval aj bývalý predseda Kresťanskodemokratického hnutia Alojz Hlina, ktorý sa netají tým, že už dlhodobo nemá ku Kollárovi práve pozitívny vzťah. "Ani tento môj názor mi nebráni v tom, aby som mu zaželal skoré uzdravenie," začal Hlina, ktorý však čoskoro prešiel na kritický tón.

Hlina hlavne apeloval na aktuálny zákaz vychádzania, ktorý platí práve od spomínaného víkendu. "V čase platnosti zákazu vychádzania si B. Kollár viezol slečnu v služobnom aute. ️Kým nás politici (aj B.Kollár) presviedčali o vážnosti situácie, Kollár si viezol slečnu v služobnom aute," pokračuje Hlina.

"Neviem dokedy ešte budeme prichádzať o našu dôstojnosť tým, že predseda nášho parlamentu je človek ako B.Kollár? Teraz ideme znova počúvať reči o polepšenom hriešnikovi? Opäť reči o tom, aký je Boris dobrý a ako sa stará?" pýta sa Hlina v ďalších riadkoch statusu na sociálnej sieti Facebook.

KORONAVÍRUS Drsné slová Hlinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Viac o téme: NehodaOpatreniaAlojz HlinaBoris KollárKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu