Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kto je spolujazdkyňa Borisa Kollára? Nálož Fabušovej erotických FOTO... Aj s rozkročenými nohami!

Nálož Fabušovej erotických FOTO! Zobraziť galériu (4)
Nálož Fabušovej erotických FOTO!

BRATISLAVA - V sobotu večer verejnosť šokovala informácia, že predseda parlamentu Boris Kollár (55) mal vážnu autonehodu, po ktorej skončil hospitalizovaný so zlomeným krčným stavcom. Ešte viac potom ale prekvapili správy, že v aute bol okrem jeho vodiča a ochrankára ešte niekto, kto vraj vo vládnom vozidle nemal čo robiť. A síce bývalá finalistka Miss Universe Miroslava Fabušová...

Podľa prvých vyhlásení bolo zrejmé, že s predsedom NR SR v aute neboli iba jeho spolupracovníci, k žene v limuzíne sa však nikto oficiálne nevyjadril. Až o pár hodín sa objavili informácie, že má ísť o známu bratislavskú krásku, ktorá sa momentálne prezentuje ako vizážistka a módna návrhárka. Na druhý deň po nehode potvrdila, že sa nachádza na JIS-ke. K tomu, čo robila s Kollárom, sa ale nechcela vyjadrovať a celú vec ďalej odmietla komentovať. 

Galéria: Miroslava Fabušová
Po zverejnení jej identity sa, samozrejme, začalo objavovať množstvo špekulácií o tom, čo spolu dvojica v sobotu večer porábala a kam sa viezli. No a vzhľadom na minulosť multiotecka nečudo, že sa medzi spomínanými klebetami objavili aj otázky, či náhodou nešlo o rande. 

Vylepšená brunetka sa občas ukáže aj na spoločenských akciách, pred pár rokmi si na takúto udalosť vyšla i s Máriom Gottim, s ktorým niekoľkokrát spolupracovala. A to na poriadne pikantných foteniach. O známom fotografovi sa vie, že sa venuje predovšetkým sexi záberom pre Playboy, a tak sa niet čo diviť, že aj z fotení s Fabušovou vyšli snímky, z ktorých mnohým do líc vystúpi červeň. 

Na profile Fabušovej sa to len tak hemží odvážnymi fotografiami
Zobraziť galériu (4)
Na profile Fabušovej sa to len tak hemží odvážnymi fotografiami  (Zdroj: Instagram M.F.)

Nahé prsia skryté len pod kožuchom, laškovný výraz, erotické prádlo či roztiahnuté nohy. To je len časť z toho, čo si človek dokáže nájsť na Fabušovej profile na Instagrame, najodvážnejšie sú práve fotografie z Gottiho dielne. No a keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť... Posúďte sami! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tv #chill #leopard #fashion #style #beauty #makeup #stayhome #playboy

Príspevok, ktorý zdieľa mirka fabusova (@mirkafabus),

Viac o téme: Boris KollárMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu