Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strach v Sabinove! Obrovské zviera v blízkosti centra: VIDEO nočného stretnutia

(Zdroj: Reprofoto:youtube/msu sabinov)

SABINOV - "Občania pozor!!! Zvýšené nebezpečenstvo" - tieto slová si v utorok prečítali Sabinovčania na oficiálnej stránke mesta, kde informovali o tom, že v noci na 13. októbra tu videli dravca. Konkrétne medveďa hnedého. Nočné stretnutie so zvieraťom, pred ktorým majú ľudia obrovský rešpekt, sa podarilo zachytiť aj na video.

Prečítajte si aj: Viktor prechádzal Turčianskymi Teplicami, keď mu cez cestu prebehol medveď: FOTO Jeho slová berú dych!

Na záberoch natočených z auta vidieť medveďa, ktorého pravdepodobne idúce vozidlo vystrašilo, keďže pred ním uteká. Zviera sa podľa informácií na webe Sabinova pohybovalo najmä v severnej časti mesta, no zašlo aj do blízkosti centra. 

Primátor: Nepodliehajte panike

Primátor Michal Repaský prosí občanov, aby nepodliehali panike. V záujme ochrany života ich ale žiada, aby boli obozretní a opatrní, neriskovali a ani nekonali na vlastnú päsť.

V prípade, že by miestni predsa len medveďa zazreli, mesto odporúča kontaktovať Mestskú políciu na telefónnom čísle 0948 959 159 alebo Policajný zbor SR na linke 158. "Mesto Sabinov v tejto veci koná v súčinnosti s orgánmi štátnej správy," dodali na webe.

Viac o téme: MedveďSabinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu