Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia vypátrala mladistvého: V Michalovciach spôsobil dopravnú nehodu a neposkytol pomoc

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

MICHALOVCE - Mladistvého, ktorý koncom septembra spôsobil v meste Michalovce dopravnú nehodu a z jej miesta aj napriek zraneniam cyklistky ušiel, sa polícii podarilo vypátrať. Ako informovalo košické krajské policajné riaditeľstvo na sociálnej sieti, stalo sa tak vďaka spolupráci dopravného inšpektorátu a kriminálnej polície.

"V závere minulého mesiaca viedol 17-ročný mladík z Michaloviec bez vodičského oprávnenia motorové vozidlo značky Audi po Športovej ulici v Michalovciach, pričom v križovatke nedal prednosť v jazde 35-ročnej cyklistke, následkom čoho došlo k dopravnej nehode," priblížila polícia okolnosti nehody s tým, že mladistvý na mieste dopravnej nehody nezotrval. Cyklistka mala pri zrážke utrpieť zranenia s dobou liečenia minimálne 30 dní.

Vozidlo účastné na nehode sa podarilo vypátrať počas následného vyšetrovania policajtov z okresného dopravného inšpektorátu a odboru kriminálnej polície michalovského okresného policajného riaditeľstva. Získané informácie zároveň viedli k stotožneniu vodiča. "Nakoniec sa pod ťarchou dôkazov k nehode priznal," doplnila polícia. Poverený príslušník vzniesol voči Michalovčanovi obvinenie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin neposkytnutia pomoci.

Viac o téme: Dopravná nehodaPolícia MichalovceNeposkytnutie pomoci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu