Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

FOTO Polícia obvinila dvoch mladých ľudí z okresu Poprad za drogovú trestnú činnosť

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

POPRAD – Polícia obvinila 24-ročného muža a 20-ročnú ženu z okresu Poprad zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že v prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Ako ďalej ozrejmila hovorkyňa, muž od ženy kupoval omamnú látku Cannabis, ktorú u seba prechovával. Polícia túto látku zaistila pri prehliadke priestorov vozidla. Mladá žena si zase neoprávnene kúpila od ďalšej osoby omamnú látku Cannabis, ktorú prechovávala u seba s úmyslom ju predávať ďalším osobám. Obvinená mala u seba aj plastové vrecko s obsahom tejto látky, a to vo väčšom množstve.

Polícia oboch podozrivých v pondelok (12. 10.) zadržala a neskôr obvinila za drogovú trestnú činnosť. „Zaistené látky boli zaslané na znalecké skúmanie. Obvinení sú momentálne umiestnení v cele policajného zaistenia, pričom okresný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby,“ dodala Ligdayová.

Viac o téme: DrogyPolícia Poprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu