Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Beňová (51) si zaspomínala na svoje prvé tehotenstvo: FOTO Aha, s čím sa ešte pochválila

Monika B. Zobraziť galériu (2)
Monika B. (Zdroj: FB/Monika Beňová)

BRATISLAVA – Europoslankyňa Monika Beňová (51) je v radostnom očakávaní. Čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťa. To bude potrebovať novú izbičku. Politička sa však na svojej sociálnej sieti pochválila, že už začali s jej zariaďovaním.

Monika Beňová bude vo svojich 52 rokoch dvojnásobnou mamou. Vo štvrtok na svojom facebookovom účte priznala, že začínajú postupne zariaďovať novú izbičku pre bábätko.

Akčné dovolenky vymenila za... relax vo Vrakuni! Môj temperament a energia majú prázdniny, prezradila Beňová

Podľa jej slov našla všetky potrebné veci ako kočík, postieľku, vaničku, prebaľovaciu podložku, kôš na plienky či cumlíky v jednom z obchodov s detskými produktmi v Bratislave. Pochvaľuje si milý zákaznícky servis, ktorý sa jej tam dostal.

Beňová (51) si zaspomínala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Monika Beňová)

Beňová s melanchóliou spomína na obdobie svojho prvého tehotenstva. „Maťo mal ešte normálne, textilné (plienky, pozn. red.). Kupovali sa tak, že ste museli ukázať tehotenskú knižku, aby vám ich predali. Lebo ich kupovali na leštenie áut. Museli sa namáčať, vyvárať a mangľovať alebo žehliť. V dome sme mali mangeľ. Ježiši, to sú také spomienky milé.“

Pousmiala sa aj nad vtedajšou kúpou dojčenského mlieka.Inak, aj sunar bol len na lekárske potvrdenie, lebo ten zas vykupovali tí, čo chovali hospodárske zvieratá, na dokrmovanie.“

Politička v konečnom dôsledku zhodnotila, že nezáleží na tom, kedy sa dieťa narodí, záleží len na láske. „Je vlastne jedno, v akom období a v akom veku sme mali alebo máme deti. Vždy pre ne urobíme všetko na svete,“ dodala Beňová.

Viac o téme: Monika BeňováTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu