Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý nález vo Vrábloch: V rodinnom dome našli dobodaných manželov, vládne strach

Prípadom sa zaoberá polícia. Zobraziť galériu (2)
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

VRÁBLE - Strach, zdesenie a najmä množstvo otázok. To pociťujú obyvatelia mesta Vráble, kde v utorok došlo ku krvavému zločinu. O smrti manželov informovala polícia, ktorá v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Krvavá dráma sa odohrala na Kukučínovej ulici. Telá nebohých manželov tu našli v utorok popoludní. Na miesto okamžite smerovali vyšetrovatelia, že niečo nie je v poriadku nasvedčovala policajná páska, ktorou zabezpečili okolie domu. Čo sa vlastne stalo? Práve tým sa zaoberá polícia, no je známe, že dvojica utrpela bodné zranenia. Keď ich našli, nebolo im pomoci.

Podľa polície bude ale presná príčina smrti známa až po pitve. "Vyšetrovateľ kriminálnej polície začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Bližšie informácie k prípadu prinesieme hneď, ako to procesná situácia dovolí," uviedli ochrancovia zákona na sociálnej sieti. 

Je logické, že okolie sužuje strach. Nik nemôže uveriť tomu, čo sa stalo. Zdesenie je o to väčšie, že podľa všetkého išlo o násilný čin. 

Ako z hororu

Len nedávno pri tom Vráble ochromila iná, neskutočne smutná tragédia, ako vystrihnutá z hororového filmu. Muž, ktorý pracoval na stavbe, tu spadol do drviča na drevo. Zraneniam na mieste podľahol.

Obrovská tragédia vo Vrábľoch: FOTO Muž spadol do drviča na drevo, hororová smrť

Muž na stavbe spadol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Viac o téme: VraždaManželiaVráble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu