Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Po nekonečnom rade pred Daňovým úradom ďalšie peklo: VIDEO Ľuďom došla trpezlivosť!

Rad čakajúcich ľudí pred Daňovým úradom v bratislavskej Petržalke Zobraziť galériu (4)
Rad čakajúcich ľudí pred Daňovým úradom v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Mnoho ľudí, ktorí potrebovali navštíviť Daňový úrad v Bratislave, ostalo po príchode v šoku. Pre ním sa totiž tvoril obrovský rad čakajúcich. To však nie je všetko.

Rady pred daňovým úradom

V stredu sa pred Daňovým úradom v bratislavskej Petržalke utovril nekonečný rad ľudí, ktorí čakali na vybavenie. Mnohí tvrdili, že to ide rýchlo, nikto však nečakal to, čo nastalo potom. Podľa čitateľa Joja, ktorý nám zaslal aj video, sa úrad nezachoval práve najlepšie.

KORONAVÍRUS Invázia Slovákov na Daňovom úrade! Odstrašujúce VIDEO, po príchode nedovidíte ani na vchod

"Včera som prišiel na Daňový úrad, pred ktorým sa utvoril nekonečný rad. Úrad zatvoril dvere, keď bolo 16:00 a pritom nechal vonku stáť niektorých ľudí aj vyše hodiny bez toho, aby oznámil, že viac ľudí nevybaví, proste nič. Ľudia sa však nechceli dať odbiť, prišli ku vchodu a žiadali vybavenie, pretože dlho čakali v rade," opisuje čitateľ.

"Celú situáciu vnímam ako neohľaduplné a arogantné správanie úradu voči občanom SR. Zaznamenané je vo videách hádanie sa úradu s občanmi a chaos. Takýmto spôsobom vybavuje úrad veci občanov?" pýta sa na záver. 

Rad čakajúcich ľudí pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Maarty)

Rad čakajúcich ľudí pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Maarty)

Rad čakajúcich ľudí pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Maarty)

Pre pandémiu spôsobenú koronavírusom boli upravené otváracie hodiny úradov, ale rovnako boli zavedené aj hygienické opatrenia. Medzi ne patrí nosenie rúšok, prípadne aj rukavíc alebo dezinfekcia rúk. Rovnako je nutné dodržiavať aj počet ľudí na meter štvrcový a rozostupy najmenej dva metre medzi osobami. Premiér Igor Matovič vo štvrtok avizoval, že od pondelka by mohli byť otvorené všetky obchody, okrem nákupných centier.

Viac o téme: OpatreniaČakaniePetržalkaKoronavírusDaňový úrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu