Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Policajná akcia Lev priniesla svoje ovocie: Zadržali dílerov zo Serede a Paty

Výsledkom policajnej akcie s názvom Lev je obvinenie troch osôb zo Serede a Paty v okrese Galanta z drogovej trestnej činnosti. Zobraziť galériu (3)
Výsledkom policajnej akcie s názvom Lev je obvinenie troch osôb zo Serede a Paty v okrese Galanta z drogovej trestnej činnosti. (Zdroj: KR PZ v Trnave)

SEREĎ - Výsledkom policajnej akcie s názvom Lev je obvinenie troch osôb zo Serede a Paty v okrese Galanta z drogovej trestnej činnosti. Polícia počas akcie vykonala viacero zákrokov súčasne. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

"Polícia na bližšie nešpecifikovanom mieste zadržala v aute Mitsubishi Pajero podozrivé osoby, ktoré prevážali viaceré vrecká s neznámou kryštalickou látkou, digitálne váhy, lyžičky a striekačky na dávkovanie a aplikáciu drog," uviedla hovorkyňa. Okrem toho policajti so súhlasom súdu prehľadali dva rodinné domy, kde takisto našli viacero vreciek, a to najmä s podozrením na pervitín a heroín.

Výsledkom policajnej akcie s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

"V súčasnosti sa všetky zaistené látky vyhodnocujú. Podľa predbežných výsledkov len malej časti, z ktorej by sa dalo vyrobiť niekoľko desiatok dávok pervitínu, stačilo, aby vyšetrovateľka obvinila z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi závažnejším spôsobom konania 45-ročnú ženu a dvoch mužov vo veku 47 a 40 rokov. Osoby do rozhodnutia o väzbe zostávajú v cele policajného zaistenia," doplnila Linkešová. Za predaj a distribúciu drog im môže hroziť v zmysle zákona trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Výsledkom policajnej akcie s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Viac o téme: DrogyPolícia GalantaPataAkcia Lev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu