Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vodička bez hanby a s veľkou odvahou jazdila na cudzie doklady: Pri prehliadke jej našli aj drogy

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Polícia zadržala na diaľnici D1 36-ročnú vodičku, ktorá jazdila napriek zákazu. Okrem toho prekročila rýchlosť, mala cudzie doklady a pri sebe mala aj drogy. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Diaľniční policajti namerali na diaľnici D1 pri odbočke na Voderady osobné motorové vozidlo, ktoré smerovalo na Bratislavu. "Na diaľnici, kde je povolená rýchlosť 130 kilometrov za hodinu (km/h), jej bola nameraná rýchlosť 167 km/h. Policajti auto zastavili a vodičke skontrolovali doklady. Lustráciou v evidenciách zistili, že občiansky a vodičský preukaz, ktoré predložila, sú v pátraní. Žena hliadke uviedla, že svoj vodičský preukaz má zadržaný," informovala polícia.

Na ďalšie vysvetlenie bola predvedená na policajné oddelenie. Pri bezpečnostnej prehliadke policajtom ešte vydala aj vrecúško s kryštalickou látkou. "Vodičku zo Seneckého okresu obvinil poverený príslušník polície z marenia výkonu úradného rozhodnutia, pretože nerešpektovala zákaz viesť motorové vozidlá. V superrýchlom konaní jej súd už uložil trest. Polícia realizuje aj podozrenie z drogovej trestnej činnosti," doplnila polícia.

Viac o téme: DrogyVodičkaPreukazPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu