Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Bratislava žiada, aby ľudia do lesoparku chodili skôr sami a chránili sa

(Zdroj: TASR/František Iván)

BRATISLAVA - Mestské lesy v Bratislave žiadajú návštevníkov bratislavského lesoparku, aby dodržiavali dostatočný odstup aspoň dva metre od ostatných ľudí, chodievali sami či v prípade rodín v malých skupinách. Ak ľudia prichádzajú MHD, alebo sa zdržiavajú na miestach s vyššou koncentráciou ľudí, mestská organizácia vyzýva používať ochrannú rúšku, respektíve jej náhradu na zakrytie nosa a úst.

O opatreniach, ktoré majú zamedziť šíreniu nového koronavírusu, informuje na sociálnej sieti. Mestské lesy v Bratislave informujú, že detské ihriská na Partizánskej lúke, Kamzíku a Peknej ceste sú uzavreté. Rovnako aj verejné toalety na Partizánskej lúke a Kamzíku.

"Všetky plánované verejné podujatia v lesoparku, napríklad behy a preteky, kurzy včelárstva a ekovýchovy sú až do konca marca zrušené. Zrušenie sa bude pravdepodobne týkať aj aprílových podujatí a kurzov," upozorňuje organizácia. Pri návšteve lesoparku odporúča verejnosti prechádzky a čo najviac sa rozptýliť po území.


Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku


Prostredníctvom sociálnej siete budú Mestské lesy v Bratislave prinášať Bratislavčanom tipy, čo robiť a kam ísť s deťmi, aby sa minimalizovalo riziko nákazy. "Aktuálne je ideálne obdobie na pozorovanie našich ďatľov, tesára čierneho, žlny zelenej a ďatľa veľkého," spresnila organizácia.

Viac o téme: LesoparkBratislavaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu