Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialená jazda v Košiciach: Vodič sa rútil cez dve plné čiary, všetko zachytilo VIDEO

(Zdroj: Repro foto FB/Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE - Extrémne nebezpečná jazda na Sečovskej ceste v Košiciach. Vodič svojim konaním ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, pri rýchlej jazde ho nezastavili ani dve plné čiary. Jeho šialenú jazdu zachytilo video, o ktorom informovali košickú políciu svedkovia. Ako informovala na sociálnej sieti, prípad určite prešetria.

Šialená jazda na východe Slovenska. Košická krajská polícia na sociálnej sieti informovala, že občania jej poslali viacero správ s odkazom na video, "v ktorom vodič na motorovom vozidle predbiehal cez dvojitú plnú čiaru." Na zachytených záberoch z palubnej dosky je vidieť, ako vodič na Sečovskej ceste v Košiciach nebezpečne rýchlo predbieha vozidlo cez dve plné čiary, čím porušil viacero dopravných predpisov. 

Nebezpečnou jazdou ohrozoval nielen vlastný život, ale život a zdravie aj ďalších účastníkov cestnej premávky. Ako na záver uvádza košická polícia, "iba zázrakom nedošlo k tragédii," pričom dodáva, že prípadu sa už venuje a sľubuje jeho prešetrenie.

Sečovská cesta v Košiciach očividne láka cestných pirátov k rýchlej jazde a porušovaniu zákona. Svedčí o tom aj viacero nehôd, ktoré sa tam stali, či predchádzajúci prípad, ktorý museli v januári riešiť košickí policajti. 21. januára si tu 19-ročná vodička neustrážila svoju rýchlosť a po Sečovskej ulici sa hnala rýchlosťou 113 km/h. "Na mieste jej bola uložená pokuta 800 €, ktorú nezaplatila a preto jej bol zadržaný vodičský preukaz," uviedla vtedy košická krajská polícia. 

Viac o téme: KošiceNebezpečná jazdaSečovská cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu