Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VOĽBY 2020 Hlina chce veriť, že Slovensko si vyberie dobre

Alojz Hlina prišiel odvoliť so ženou a jednou z dcér. Druhá dcéra volila poštou z Holandska. Zobraziť galériu (5)
Alojz Hlina prišiel odvoliť so ženou a jednou z dcér. Druhá dcéra volila poštou z Holandska. (Zdroj: Topky/ Peter Korcek)

BRATISLAVA - Urobili sme čo sme mohli, v tomto momente viac urobiť nemôžeme, povedal predseda KDH Alojz Hlina po tom, ako odvolil na jednej zo základných škôl v bratislavskom Starom Meste. Ako skonštatoval, zadanie KDH je jednoduché, a to stať sa opäť parlamentno stranou.

Líder kresťanských demokratov si myslí, že účasť v tohtoročných parlamentných voľbách bude vyššia ako v predchádzajúcich pred štyrmi rokmi. Dúfa, že voliči si vyberú dobre. „Ľudia majú v rukách to, čo nás čaká,“ zdôraznil. Je presvedčený, že končí jedna éra a verí, že tá, ktorá prichádza, bude lepšia.

Alojz Hlina prišiel odvoliť

„Žijeme, žiaľ, aj v dobe, v ktorej neexistujú gatekeepers a každý si napíše, čo chce. Častokrát tak, aby to malo čo najväčší potenciál ublížiť. V dobe, v ktorej kým si pravda obuje topánky, klamstvo obehne zemeguľu,“ napísal na svojom facebookovom profile v dnešný dôležitý deň. 

Alojz Hlina prišiel odvoliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/ Peter Korcek)

Trávi ho s manželkou a jednou z dcér, s ktorými spoločne už dopoludnia vhodili hlasovacie lístky do urny na jednej z bratislavských staromestských škôl. Druhá dcéra žije momentáne v Holandsku, odkiaľ aj volila poštou. 

VOĽBY 2020 Hlina chce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: Facebook/Alojz Hlina)

Žiadne veľké plány Hlina na dnes nemá, zhruba do 22.00 si chce užiť „taký voľnejší program“ s rodinou a potom už bude sledovať situáciu vo volebnej centrále KDH, ktorou sa stala Galéria Umelka. Verím, že na mieste, kde naša sloboda vznikala, sa dozvieme dobrú správu aj pre jednu normálnu, poctivú, nepopulistickú, príčetnú, demokratickú, kresťansko-demokratickú stranu,“ uviedol.

Alojz Hlina prišiel odvoliť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/ Peter Korcek)

Voľby si nenechal ujsť ani Ivan Štefanec, ktorý bol vo voľbách do Európskeho parlamentu v roku 2019 lídrom kandidátnej listiny KDH a svoj mandát obhájil. Voľby som už stihol a potešilo ma, že som si musel vystáť aj rad. Želám všetkým tú pravú voľbu, priatelia!,“ napísal k fotke na svojom facebookovom profile.

VOĽBY 2020 Hlina chce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: Facebook/Ivan Štefanec)

Na členke predsedníctva KDH Caroline Liškovej sa predvolebný stres podpísal vtipnou príhodou. „Hľadala som tieto moje sivé šaty. Doma neboli. Len tak ma napadlo, či neostali nevyzdvihnuté v čistiarni. Aké prekvapenie? Od októbra nevyzdvihnuté,“ napísala vtipný komentár plný smajlíkov na facebooku k fotke, na ktorej má svoj obľúbený kúsok oblečený. Ako priznala, v predvolebnom čase plnom zhonu na ne úplne zabudla. Už je však všetko v poriadku a vyčistené šaty má opäť doma.  

VOĽBY 2020 Hlina chce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: Facebook/Caroline Lišková)

Viac o téme: VoľbyKDHAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu