Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bratislavčania, obrňte sa trpezlivosťou: V Petržalke uzavreli Kopčiansku ulicu, obmedzená je aj MHD

V Petržalke uzavreli Kopčiansku ulicu
V Petržalke uzavreli Kopčiansku ulicu (Zdroj: Facebook/Petržalka)

BRATISLAVA - V bratislavskej Petržalke uzavreli až do odvolania celú Kopčiansku ulicu. Dôvodom je prasknuté vodovodné potrubie. Informuje o tom mestská časť Petržalka na svojom webe.

Premávka liniek č. 80 a č. 99 na Kopčianskej ulici v bratislavskej Petržalke bola obnovená v pôvodných trasách cez jeden jazdný pruh. Na sociálnej sieti o tom informoval Dopravný podnik Bratislava. "Individuálna automobilová doprava by mala byť naďalej v tomto mieste vylúčená," spresnil dopravný podnik. Dôvodom situácie je prasknuté vodovodné potrubie.

Na mieste sú momentálne pracovníci Bratislavskej vodárenskej spoločnosti. "Preverujú príčinu havárie a aj to, na koho infraštruktúre sa nachádza," povedal hovorca BVS Peter Podstupka. Pracovníci vodárni podvečer zistili, kde sa nachádza porucha.


Príďte na Tomáš Klus 2019 - Klusymfonie.


"Nie je to na infraštruktúre BVS, ale za prípojkou, teda u súkromného vlastníka," podotkol Podstupka s tým, že pracovníci odstavili vodu, aby ďalej netiekla. V najbližších hodinách podľa jeho slov osadia na mieste aj dopravné značenie.

Viac o téme: BratislavaPetržalkaKopčianska ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu