Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Sexuálny škandál v Trnávke: Rodičia detí sú v šoku!

Manželia Peter (30) a Klaudia Horváthovci (29), Žaneta Králová (27): Naše deti sú obeťami sexuálneho násilia!
Manželia Peter (30) a Klaudia Horváthovci (29), Žaneta Králová (27): Naše deti sú obeťami sexuálneho násilia! (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Rodičia šiestich školákov z Trnávky, ktorých polícia považuje za obete sexuálneho násilia, sú šokovaní. Po uverejnení včerajšieho článku, v ktorom sme písali o obvinení piatich mužov a jednej ženy z nevídaného sexuálneho násilia, sa traja rozhodli prehovoriť pre Nový Čas.

„Nemáme sa za čo hanbiť. Naše deti sú obete, ktoré budú mať z nechutných zážitkov dlhoročné trápenie, možno na celý život,“ povedal Peter Horváth (30), otec dnes 9-ročného dievčatka, ktoré je podľa vyšetrovateľa jedno zo šiestich obetí sexuálneho násilia. Došlo k nemu pred tromi rokmi v záhradkárskej chatke na Bočnej ulici.

„Nepochybujeme, že dcéra bola zneužitá! Viackrát nám rozprávala o tom, čo sa s ňou a jej kamarátkami dialo. Nemohli sme si to nechať iba pre seba,“ pokračuje Klaudia Horváthová (29).

Čo sa vlastne malo stať v záhradkárskom domčeku? Deti bili a vyhrážali sa im zabitím, ak niekde povedia, čo s nimi robili. „Dcéra, ktorá má dnes desať rokov, dlho doma tajila, čo tam zažila. Napokon sa rozhovorila. Sme z toho šokovaní,“ dodala ďalšia matka Žaneta Králová.

Piatim mužom a jednej žene (29 až 45), obvineným zo sexuálneho násilia, hrozí v prípade dokázania viny na súde trest 5 až 12 rokov. Štyria skončili v policajnej cele, piateho polícia hľadá. Obvinená Zuzana L. (29), ktorú vyšetrujú na slobode, tvrdí, že deti neboli zneužité a ide len o výmysel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu