Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Telekom plní sľub: V piatok budú volania, správy aj dáta zadarmo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Piatkový výpadok služieb operátora Telekom zaskočil a aj rozladil zákazníkov, ktorých sa táto nepríjemná udalosť dotkla. Aj keď je v súčasnosti už sieť stabilná a všetky systémy bežia naplno, spoločnosť sa rozhodla pre ústretový krok.

"Počas posledných dní a najmä počas víkendu sme venovali obrovské množstvo úsilia na zabezpečenie čo najlepšej funkcionality – výpadok bol úspešne diagnostikovaný a odstránený. Počas posledných dní sme monitorovali výkon sietí, aby sme skontrolovali plný výkon našej prevádzky. V piatkovej finálnej aktualizácii sme dali zákazníkom sľub, že to nenecháme len tak," uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ Telekomu pre Slovensko.

Výkonný riaditeľ Telekomu pre Slovensko Dušan Švalek: Tento piatok bude na nás

Výkonný riaditeľ Telekomu pre Slovensko Dušan Švalek: Tento piatok bude na nás

Podľa jeho slov chcú tento svoj záväzok dodržať, a preto prichádzajú so zaujímavou akciou. "...dáme tento piatok 17. 5. 2019 v mobilných sieťach bezplatné volania, správy a dáta na Slovensku zadarmo pre všetkých bez ohľadu na to, či zažili výpadok alebo im služby fungovali. Tieto výhody budú k dispozícii pre všetkých a automaticky," dodal Švalek s tým, že verí, že im zákazníci stále zachovajú svoju priazeň.

Viac o téme: VýpadokSlovak Telekom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu