Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Autá po zrážke odhodilo do rodinného domu, jeden mŕtvy

BZENICA - Smrteľné zranenia utrpel 30-ročný vodič z Handlovej pri dopravnej nehode, ktorá sa v nedeľu krátko pred 04.00 h stala na križovatke v Bzenici, okres Žiar nad Hronom.

Polícia zistila, že Handlovčan idúci na osobnom aute Škoda 105 pri prejazde križovatkou nedal prednosť osobnému vozidlu citroen, ktoré šoféroval 38-ročný muž z Nitry. Obe auta po zrážke odhodilo do rodinného domu. Vodič škodovky podľahol zraneniam na mieste nehody. V škodovke sa zranili štyria spolucestujúci - 15-ročný chlapec, 15-ročné, ako aj 18-ročné dievča sa zo zranení budú liečiť viac ako mesiac, ďalší 15-ročný chlapec utrpel ľahšie zranenia. Všetci spolujazdci sú zo Žiaru nad Hronom.

Vodič citroenu utrpel zranenie, ktoré liečenie si nevyžaduje práceneschopnosť. Policajti nezistili, že by pred jazdou požil alkohol. Prípadnú konzumáciu alkoholu u vodiča, ktorý zahynul, zistia pri pitve.

Škodu na vozidlách odhadli na 310-tisíc korún, na rodinnom dome na 10-tisíc korún, informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu