Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Hrozivé ráno v hlavnom meste: V byte vybuchol plynový kotol, hasiči v pohotovosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči zasahovali pri požiari na Legionárskej ulici, kde v bytovom dome vybuchol plynový kotol. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Požiar sa hasičom podarilo zlikvidovať, zasahovalo pri ňom 22 príslušníkov HaZZ s piatimi kusmi techniky. Podľa Zelenej vlny RTVS spôsobil zásah hasičov zdržanie premávky na Legionárskej ulici v oboch smeroch.Hliadky PZ podľa Mihalíkovej miesto požiaru zabezpečili a z priestorov obytného domu evakuovali 20 ľudí.

Výbuch plynového kotla v Bratislave

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru požiar lokalizovali a uhasili. Pri požiari sa zranili štyri osoby, jednu z nich ošetrili zdravotníci na mieste a tri previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. 

Dopravu na Legionárskej ulici a križovatke Legionárskej ulice s Račianskym mýtom usmerňovali hliadky dopravnej polície.Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III začne trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. Presná príčina požiaru bude predmetom vyšetrovania a expertízneho skúmania. 

Viac o téme: PlynKotolPožiarByťBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu