Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bývalá Ficova radkyňa ako odtrhnutá z reťaze: EXKLUZÍVNE fotografie rozkokošenej Troškovej

Mária Trošková kedysi rada vymetala známe bratislavské podniky. Dnes sa schováva vo svojom luxusnom byte. Zobraziť galériu (11)
Mária Trošková kedysi rada vymetala známe bratislavské podniky. Dnes sa schováva vo svojom luxusnom byte. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Z divožienky postúpila až na funkciu po boku bývalého premiéra Roberta Fica, po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej a po tom, ako vyšiel najavo jej milenecký vzťah s Antoninom Vadalom, sa stiahla do úzadia vo svojom petržalskom luxusnom mezonete. Kedysi sa však Mária Trošková vedela poriadne zabávať.

Bývalá štátna radkyňa Mária Trošková oslávi o niekoľko dní 32 rokov. Počas svojho mladého života však toho stihla neúrekom. V roku 2007 sa uchádzala o titul Miss Universe, no neúspešne. Mária sa však rýchlo pozviechala a o nejaký čas sme ju mohli vidieť po boku vtedajšieho premiéra našej krajiny Roberta Fica, ktorý si ju brával so sebou všade. Napriek tomu, že nemala bezpečnostnú previerku, Roberta Fica sprevádzala aj na návšteve u Angely Merkelovej.

Mária Trošková je bývalou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TASR/Branislav Račko, Martin Baumann)

Po poslednom nedokončenom článku zavraždeného novinára Jána Kuciaka sa však sladký život Troškovej skončil. Z Úradu vlády musela odísť a odvtedy sa na verejnosti neukazuje. Avšak fotografie z čias, kedy sa uchádzala o titul Miss Universe, ukazujú, že kedysi sa vedela poriadne baviť. 

Zmyselné pohľady a gestá

Fotografie zachytávajú Troškovú v luxusnom nočnom bare, o ktorom je známe, že tam chodila vysokopostavená a bohatá klientela. Vidno, že sa poriadne zabáva. Do objektívu sa smiala, hádzala zmyselné pohľady a odvážne pózy.

"Vyzerala, že je v tom podniku varená a pečená, poznala tam ľudí. Bavila sa tam vždy s takými solventnejšími pánmi," povedal nám náš zdroj.

Diskotéka sa nachádzala pod bývalým hotelom Fórum, v ktorom rád robieval tlačové konferencie aj obvinený z vraždy novinára Marian Kočner.

Mária Trošková sa v bratislavských kluboch cítila ako ryba vo vode
Zobraziť galériu (11)
Mária Trošková sa v bratislavských kluboch cítila ako ryba vo vode  (Zdroj: Tip čitateľa)

Rozkokošená Trošková si užívala mladosť
Zobraziť galériu (11)
Rozkokošená Trošková si užívala mladosť  (Zdroj: Tip čitateľa)

Mária Trošková kedysi rada
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Mária Trošková kedysi rada
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

O tom, že nebola žiadne neviniatko, svedčia aj fotografie z Egypta, kde bola na sústredení spolu s ďalšími finalistkami súťaže. 

Sústredenie Miss Universe v Egypte
Zobraziť galériu (11)
Sústredenie Miss Universe v Egypte  (Zdroj: FB/M.K.)

Sústredenie Miss Universe 2007
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: FB/M.K.)

Sústredenie Miss Universe 2007
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: FB/M.K.)

Kto je Mária Trošková?

Najskôr sa uchádzala o titul Miss Universe SR, neskôr chvíľu pracovala pre bývalého šéfa Markízy Pavla Ruska. Práve Rusko bol ten, kto ju zoznámil s Talianom Antoninom Vadalom. Ten je v súčasnosti obvinený z obchodovania s drogami a je podozrivý z toho, že má väzby na najsilnejšiu taliansku mafiu Ndranghetu. 

V roku 2011 založila Trošková spoločnosť GIA MANAGEMENT, ktorú o rok neskôr predala práve Vadalovi. Neskôr sa Trošková stala asistentkou poslanca za Smer Viliama Jasaňa, ktorý bol tajomníkom bezpečnostnej rady a mal previerku najvyššieho stupňa. Od Jasaňa si to Trošková namierila priamo k Ficovi. 

Ako sa však neskôr ukázalo, Trošková mala s Vadalom aj milostný pomer, čo potvrdila aj jej matka. Kontakty s ním však neprerušila ani počas pôsobenia po boku expremiéra, pretože si vymieňali množstvo sms správ a telefonátov. V súčasnosti žije Trošková v petržalskom mezonetovom byte, do ktorého jej so sťahovaním pomáhala aj ochranka Roberta Fica. Čím sa však živí, zrejmé nie je. 

 

Viac o téme: MissRobert FicoMária TroškováAntonino Vadala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu