Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tibor vypadol z okna, keď liezol k priateľke

Tibor (16) vyšiel cez okno a spadol z prvého poschodia.
Tibor (16) vyšiel cez okno a spadol z prvého poschodia. (Zdroj: Nový Čas)

MOLDAVA NAD BODVOU - Pre lásku takmer prišiel o život! Tibor (16) sa chcel stretnúť s priateľkou, ktorá stála pod oknami internátu v Moldave nad Bodvou. Chlapec vyšiel na rímsu, kde si zrejme pomýlil bleskozvod s koaxiálnym káblom.

Ten sa odtrhol a Tibor spadol zo štvormetrovej výšky na zem. Teraz leží so zlomeninami a vážnym poranením lebky v nemocnici.

K pádu chlapca došlo v utorok večer. Spočiatku to vyzeralo, že Tibor sedel na okne a pošmykol sa. Neskôr spolužiaci prezradili inú verziu nešťastia. „Boli sme v izbe, keď k nám vošiel. Vraj má dole priateľku a jej kamarátku. Išiel k oknu a postavil sa na parapet. Potom sme počuli veľký hluk,“ hovoria Milan Čipka a Tomáš Soják, z ktorých izby na 1. poschodí sa Tibor chcel dostať dole.

Riaditeľ Strednej poľnohospodárskej a priemyselnej školy a Domova mládeže Vincent Bari si na podobnú nešťastnú udalosť nespomína. „Kábel nevydržal takú váhu. Chlapec asi nechcel ísť cez vrátnicu, hoci žiaci majú dvere otvorené a nemal by s tým problém.“

Tibor leží na klinike úrazovej chirurgie v košickej nemocnici. „Pri páde utrpel prasklinu spodiny lebečnej, zlomeninu výbežku stavca, pomliaždenie pľúc, obličiek, početné odreniny s predpokladanou dĺžkou liečenia asi 6 týždňov,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu