Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Incident v nočnom podniku: Dvom kriminalistom zobrali pištole!

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Dvaja policajti boli v nočnom podniku v centre mesta. Svedkovia tvrdia, že sa správali neprístojne - tancovali na stoličkách. „Umravnili“ ich zamestnanci. Keď zistili, že sú ozbrojení, privolali hliadku. Zamestnanci majú teraz opletačky s paragrafmi.

V podniku na Laurinskej ulici o pol druhej v noci niekoľkí hostia robili neporiadok - tancovali na stoličkách. Polícia vyšetruje, či pri incidente ako prví fyzicky zaútočili zabávajúci sa muži na zamestnancov, alebo opačne. Po vzájomnom strkaní sa a úderoch recepčný zistil, že dvaja hostia, ktorí zrejme neboli triezvi, sú ozbrojení pištoľami. Bolo jeho občianskou povinnosťou zadržať ich a privolať policajnú hliadku, čo sa aj stalo. Netušil, že sú to policajti.

„Na pomoc mu prišli kolega a barmanka,“ povedal o nočnej šarvátke kolega zamestnancov. Zranených kriminalistov (26, 30) odviezli do petržalskej nemocnice. „Jedného ošetrili ambulantne, druhého po niekoľkodňovej hospitalizácii včera prepustili do domáceho liečenia,“ povedala hovorkyňa bratislavskej nemocnice Rút Geržová. Vyšetrovateľ z nedovoleného ozbrojovania a ublíženia na zdraví obvinil zamestnanca podniku Rolanda (32) a recepčného Petra (38) z obmedzovania osobnej slobody.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu