Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Toto je tvár zabijaka z Marikovej!

Tvár muža, ktorého vinia z vraždy kamaráta. Zobraziť galériu (2)
Tvár muža, ktorého vinia z vraždy kamaráta. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČÍN - Nový Čas ako jediný odfotografoval podozrivého z vraždy podnikateľa, ktorého telo našli dobodané v lese na Hornou Marikovou.

Romana H. (38) včera predviedli pred sudkyňu Okresného súdu v Trenčíne ozbrojení a maskovaní kukláči. Robustný chlap oblečený v džínsoch, tričku a obutý v kožených topánkach kráčal so sklonenou hlavou a spútanými rukami.

„Sudkyňa vzala obvineného do väzby, pretože existuje dôvodná obava, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa vyhol trestnému stíhaniu, a tiež obava, že bude pokračovať v trestnej činnosti,“ povedal Roman Tarabus, hovorca Krajského v Trenčíne. Podľa našich informácií sa Roman H. včera pred sudkyňou k činu priznal a oľutoval ho.Roman H. podľa polície dobodal kamaráta Gabiela S. († 58), ktorý sa s ním viezol v aute. Pohádali sa. Roman H. odstavil auto po siedmich kilometroch na lesnej cestičke medzi obcami Horná a Dolná Mariková.

Po vystúpení z auta ho zbil a dobodal do hrudníka a chrbta minimálne dvadsiatimi ranami. Telo potom odhodil do lesa, kde ho našli hubári. Policajti vraha zlapali už 65 hodín po čine aj preto, lebo z bankomatovej kartičky, ktorú vzal obeti, vybral z viacerých miest minimálne 50-tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu