Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Auto vzbĺklo ako fakľa!

Fialová Škoda Forman zhorela do tla.
Fialová Škoda Forman zhorela do tla. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Tragická nehoda! Škoda Forman sa vznietila po náraze do stĺpa na Moskovskej ulici v Košiciach.

V aute zhorela spolujazdkyňa, ktorej totožnosť je polícii neznáma. Horiaceho vodiča Ladislava (21) z auta vyslobodili dvaja policajti. S popáleninami leží v kritickom stave v nemocnici v Šaci. Obvinili ho z usmrtenia.

K nehode došlo včera tesne pred jednou hodinou nadránom. Auto smerovalo od Popradskej ulice na Sídlisko KVP. „Vodič v tiahlej ľavotočivej zákrute v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti dostal na mokrej vozovke šmyk a narazil do stĺpa verejného osvetlenia,“ vysvetlil príčinu nehody zástupca košickej krajskej policajnej hovorkyne Peter Žaludek. Ako prví prišli na miesto nešťastia policajti Tomáš Heger a Martin Kušnierik. „Auto bolo v plameňoch. Počuli sme zúfalý krik o pomoc a zbadali sme, ako niekto máva rukami cez okno,“ opísali prvé sekundy po príchode policajti, ktorí neváhali a ratovali osádku auta.

„Horiaceho muža sme sa snažili odtiahnuť čo najďalej od auta. Pýtali sme sa, či s niekým v aute bol, alebo išiel sám. Bol v šoku a nevedel odpovedať,“ hovoria policajti, ktorí dovnútra škodovky pre plamene nevideli. Hasiči až po uhasení auta zistili, že sa v ňom ešte niekto nachádza. Lekár skonštatoval, že by malo ísť o ženu, ktorej identita doteraz nie je známa. Muž leží na Klinike popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Košiciach a jeho stav je kritický. Podľa našich informácií má popáleniny na 60 percentách tela. Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo vytečené palivo, ktoré sa vznietilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu