Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia dvojčiat: Za deti aj lekárov sa modlili v kostole

Milan a Marianna strávili väčšinu času v kostole. Zobraziť galériu (15)
Milan a Marianna strávili väčšinu času v kostole.

BRATISLAVA - Manželia Müllerovci prežili najťažšie chvíle svojho života. Dvadsať hodín, počas ktorých operovali ich chlapčekov, bolo plných strachu, očakávania ale aj nádeje, že všetko dobre dopadne. Na zábery z operácie, ktoré operačný tím sprístupnil prostredníctvom videokamery, sa pozerať nedokázali. S lekármi však boli v telefonickom kontakte. Nový Čas to dlhé čakanie prežil s nimi.

Milan a Marianna strávili väčšinu času v kostole. "Modlili sme sa za úspešný priebeh operácie, za našich synov i za lekárov, ktorí ich operovali," povedala Marianna. Spolu s manželom Milanom chlapcov videli deň pred operáciou, potom to už boli len nekonečné minúty čakania. "Nedokázala som sa pozerať na priame zábery z operačnej sály. Na internete som však sledovala priebeh operácie, navyše som v neustálom telefonickom kontakte s doktorom Cingeľom," dodala mladá mamička.

Obaja rodičia prežili najťažšie chvíle svojho života. "Každý, kto je matkou, si vie predstaviť, čo som asi zažívala. Najťažšie minúty sme prežívali v noci, keď chlapcom niekoľko hodín oddeľovali pečene. Každá minúta sa zdala nekonečná ako vlečúca sa hodina," pokračovala Marianna. Spolu s manželom celú noc prebdeli.

Prvýkrát si vydýchli až potom, ako o druhej nad ránom deti oddelili. "Nedokázala som zaspať. Bola som nervózna. Z každej esemesky i zazvonenia telefónu," zdôrazňuje. Netrpezlivo čakali na ráno. "Keď mi oznámili, že aj Marek je ukončený, trošičku som si dokázala zdriemnuť. To čakanie bolo vyčerpávajúce, ťažké," dodala. Marianne počas celej operácie pomohla jej viera. "Polepšila som sa vo viere v Boha. Teraz sa hanbím za to, že som niekedy rozmýšľala o potrate," povedala Marianna.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Rodičia dvojčiat: Za deti
Zobraziť galériu (15)
Nový Čas strávil najťažšie chvíle s rodičmi siamskych dvojčiat.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu