Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zuzana a Jaroslav zahynuli v autobuse: Mala to byť ich svadobná cesta

Vzali sa pred dvoma rokmi.
Vzali sa pred dvoma rokmi.

SMREČANY - Zuzana († 26) a Jaroslav († 27) Oravcoví sa zosobášili pred dvomi rokmi. V nedeľu sa vybrali na oneskorenú svadobnú cestu do Bulharska.

Nikdy predtým pri mori neboli. V pondelok v noci neďaleko rumunského mesta Giurgiu autobus, v ktorom sedeli, havaroval. Obaja boli na mieste mŕtvi.

„Manželstvo mali na jednotku. Plánovali. Život mali pred sebou,“ hovoria so smútkom v hlase starí rodičia Zuzany. Ich vnučka pracovala ako ekonómka, jej manžel bol inžinier. „Pekne sa zariadili, bývali u jeho rodičov. Mali hospodárstvo, chovali kačky, ovce, Jarko bol vášnivý včelár,“ spomínajú. V smútku je celá rodina. „Naposledy sme ich videli dva dni pred cestou. Sedeli u nás v kuchyni a veľmi sa tešili. Nikdy predtým neboli pri mori,“ dodali so slzami v očiach.

Rodina zatiaľ nevie, kedy telá manželov privezú na Slovensko. Pri nehode zahynul aj poľský vodič. Niekoľkých zranených ošetrili v nemocnici, pre deviatich cestovná kancelária zabezpečila leteckú prepravu z Bukurešti do Budapešti a odtiaľ autobusmi na Slovensko.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu