Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po pekelnom lepeňáku sa objavili "bielkovinové" lievance: FOTO Vyjadrenie jedálne vás šokuje

Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity sa vyjadrilo k lievancom, ktoré naservírovalo študentovi. Zobraziť galériu (4)
Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity sa vyjadrilo k lievancom, ktoré naservírovalo študentovi. (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov, Gettyimages)

BRATISLAVA - Jedálenská strava, ktorou sú živení naši vysokoškoláci, sa v poslednom čase poriadne pretriasa. V anonymnej skupine na Facebooku sa objavila ďalšia kuriozita. Vysokoškolák zo Žilinskej univerzity poslal svoje "bielkovinové" lievance adminovi stránky. Opäť sme dotknuté zariadenie požiadali o vyjadrenie.

Šokujúce odhalenie z univerzitnej jedálne! Týmto kŕmia budúcich policajtov, FOTO pekelný lepeňák

„Posielam jednu delikatesu z Novej Menzy v Žiline. Chutné lievance s... kosťou? Nech to druhýkrát napíšu k alergénom,“ odkázal študent, ktorého fotku publikovala facebooková stránka Priznania vysokoškolákov.

Fotka lievancov, ktoré dostal študent v stravovacom zariadení Žilinskej univerzity Nová Menza.
Zobraziť galériu (4)
Fotka lievancov, ktoré dostal študent v stravovacom zariadení Žilinskej univerzity Nová Menza.  (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)
  

Dávidovi šťavnaté lievance s kostičkou pripomenuli čínske koláčiky pre šťastie. Svoj komentár doplnil aj ich fotkou a vymyslel aj trefné posolstvo, ktorým pobavil. „Čím dlhšia kosť, tým dlhšie budeš žiť,“  napísal.

Študent v anonymnej skupine
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)

Matúš zasa študentovi odporučil, aby kontaktoval na základe fotografie vedenie stravovacieho zariadenia. „Vyzerá to ako knedlík v lekvári,“ zasmiala sa Ivi. Uštipačných komentárov sa nazbieralo mnoho a jednohlasne sa v nich diskutujúci zhodli, že ide o kosť.

Stravovacie zariadenie vyvrátilo tvrdenie študenta a ostro sa voči nemu ohradilo

O stanovisko k danej fotografii sme požiadali stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity (SZŽU) Nová Menza. „V prvom rade sa mal daný študent sťažovať na túto skutočnosť priamo u prevádzkara, aby sa daný predmet mohol identifikovať. Fotografia zobrazuje nejaký predmet, môže to byť  čokoľvek,“ povedala nám pracovníčka z oddelenia prevádzky.

Uviedla, že mohlo ísť aj o lievance zo škoricou a ovocným prelivom. Tie podľa receptu obsahujú sterilizované jablká strúhané. „Môžeme zo stopercentnou istotou potvrdiť, že to bola stonka z jablka. Bežne ju v tomto polotovare nachádzame,“ dodala s tým, že otázky médií na takéto podnety ich obťažujú. „Daný čas radšej využijeme na skvalitnenie našich služieb, čo je pre nás prioritou,“ uzavrela pracovníčka v mene oddelenia.

 

Viac o téme: ŽilinaPriznanieŠtudentJedloLievance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu