Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce odhalenie z univerzitnej jedálne! Týmto kŕmia budúcich policajtov, FOTO pekelný lepeňák

Na Facebooku sa objavili nechutné fotografie jedla, ktoré dostávajú študenti Akadémie PZ Zobraziť galériu (7)
Na Facebooku sa objavili nechutné fotografie jedla, ktoré dostávajú študenti Akadémie PZ (Zdroj: gettyimages.com, FB/Priznania vysokoškolákov )

BRATISLAVA - Neuveriteľné! Keď uvidíte, čo dostávajú na večeru študenti na Akadémii Policajného zboru, slinky vám rozhodne nepotečú. Pred pár dňami sa na sociálnej sieti v skupine Priznania vysokoškolákov objavili šokujúce príspevky od študentov, ktorí dostali do kolien celý Facebook. Takýto "lepeňák" ste ešte naozaj nevideli. Zabodovalo aj "chutné" bravčové v keli. O vyjadrenie sme požiadali aj samotnú Akadémiu Policajného zboru.

Komunita vysokoškolákov sa na Facebooku opäť poriadne zasmiala. Admin stránky Priznania vysokoškolákov 15. apríla uverejnil príspevok, ktorý vyobrazuje "chutnú" večeru študentov na Akadémii Policajného zboru.

„Taká klasická večera na Akadémii Policajného zboru, pretože príprava na prežitie v krutých podmienkach je na prvom mieste“ opísal s humorom admin stránky.

Ryba na večeru.
Zobraziť galériu (7)
Ryba na večeru.  (Zdroj: gettyimages.com, FB/Priznania vysokoškolákov )
Na facebookovej stránke Priznania
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: gettyimages.com, FB/Priznania vysokoškolákov )
 

Najväčšiu priazeň si získal Lukášov komentár. „Toto nás má chrániť?“ uštipačne sa opýtal. „Však to ani "lepeňák" nevie spraviť,“ dodal s výsmechom. No uzemnila ho Katarína, ktorá poukázala na prácu kuchárok. „Robili to kuchárky na večeru. Najskôr si zisti informácie, až potom urážaj policajtov,“ reagovala.

Príspevok rybacích balíčkov nezostal bez povšimnutia. Admin o deň neskôr zverejnil ďalšiu kuriozitu od študenta z rovnakej akadémie. „Bravčové v keli, ryžový šalát,“ napísal. No pri pohľade na tanier to najlepšie vystihol Tomáš. „Nielen to bravčové je v keli,“ zasmial sa.  

Bravčové v keli.
Zobraziť galériu (7)
Bravčové v keli.  (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)
Ryžový šalát.
Zobraziť galériu (7)
Ryžový šalát.  (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)

Júlia síce študuje na inej škole, no skonštatovala, že ani za ich jedlo sa netreba biť do pŕs.

Bezlepkové špagety.
Zobraziť galériu (7)
Bezlepkové špagety.  (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)

„Nechcem sa chváliť, ale na naše obedy nemáš,“ podpichla študenta akadémie, ktorý zaslal svoje obedy adminovi. Napísala, že tá zmeska na obrázku mali byť bezlepkové špagety. Smutné je, že mali...

Jedlá študentov na Akadémii
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Priznania vysokoškolákov)

O stanovisko sme požiadali Akadémiu Policajného zboru. "O tomto probléme som bola informovaná na základe komunikácie študentov na sociálnych sieťach. Okamžite som problém s jedálňou začala riešiť. Na druhej strane by som chcela podotknúť, že robíme všetko pre skvalitnenie života našich študentov, aby sa na pôde akadémie cítili komfortnejšie. Situácia ma mrzí a budem sa snažiť, aby sa podobné neopakovalo," povedala pre Topky rektorka Akadémie Policajného zboru Lucia Kurilovská. 

Viac o téme: ŠtudentiJedloAkadémia Policajného zboruVečera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu