Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Pred exmanželom sa ukrýva už tri roky!

Táto žena sa už tri roky ukrýva pred svojím manželom a bojí sa ukázať aj svoju tvár.
Táto žena sa už tri roky ukrýva pred svojím manželom a bojí sa ukázať aj svoju tvár. (Zdroj: Nový Čas)

PREŠOV - Tri roky sa trasie od strachu! S tromi deťmi (7, 11, 17) býva v garsónke na utajenom mieste a tŕpne vždy, keď má vyjsť na ulicu.

Žena (37) z Prešova sa bojí bývalého manžela, ktorý ju a deti týral. Dokonca sexuálne zneužíval vlastnú dcérku!

Žena (37) od tyrana a sexuálneho devianta ušla pred 36 mesiacmi. Jej exmanžela obžalovali z týrania, obmedzovania osobnej slobody a sexuálneho zneužívania maloletej.

„Prokurátor ho navrhol uväzniť, ale sudca návrh zamietol. Odvtedy je pre mňa každá prechádzka mestom ako najhorší sen. Bojím sa, čo by sa stalo, keby som ho stretla,“ vraví žena, ktorá roky trpela manželove výčiny. Pohár jej trpezlivosti pretiekol, keď zistila, čo robil dcérke pri kúpaní. „Bolo to hrozné,“ hovorí nešťastná žena.

Od manžela ušla s 30 korunami vo vrecku a neprichýlili ju ani najbližší príbuzní. Pomohli jej až v krízovom centre a chvíľu bývala s deťmi v Sabinove. „Potom som dostala v Prešove sociálny byt - garsónku. Lenže v nej sa tlačíme štyria, deti dorastajú a nemajú súkromie,“ posťažovala sa žena s 8-tisícovým mesačným príjmom pre všetkých štyroch členov rodiny. Pritom iba nájomné stojí mesačne štyri tisícky.

Podľa tlačového tajomníka prešovského mestského úradu Michala Kaliňáka primátor o trápení nešťastnej ženy vie a s deťmi by sa už čoskoro mohla presťahovať do väčšieho bytu. Aspoň pokiaľ ide o bývanie, jej možno svitá nádej na lepšie časy. Na prechádzku s deťmi sa však v pokoji bude môcť vybrať vtedy, až keď súd jej exmanžela pošle za mreže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu