Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť na odpočívadle pri Zvolene: FOTO Vedľa naštartovaného kamióna ležalo telo

Mužovi už nedokázali pomôcť. Zobraziť galériu (3)
Mužovi už nedokázali pomôcť. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/ZVOLEN - V piatok skoro ráno iba pár metrov za vjazdom na benzínovú pumpu na R1 pri Zvolene našli zamestnanci ležať pri kamióne bezvládne mužské telo. Privolaní záchranári a polícia už mohli skonštatovať iba vodičovu smrť. Jej príčina zatiaľ nie je známa.

Najkrvavejší prázdninový týždeň, piati mŕtvi: FOTO Zubatá kosí najviac na cestách v tomto kraji

Bezvládne telo ležalo tesne vedľa kamióna s naštartovaným motorom, ktorý muž pred vystúpením pravdepodobne nestihol vypnúť, ale zatiahol ešte ručnú brzdu. "Hliadka bola na benzínovom čerpadle, od záchranárov mali info o osobe čo nejaví známky života, našli sme ho ležať vedľa kamióna," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková pre TV JOJ.

Záhadná smrť na odpočívadle
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Svedkovia sa najprv mužovi snažili pomôcť sami, potom prišli na rad privolaní záchranári, no ich zásah už bol zbytočný. Vodiča sa im priviesť k životu nepodarilo. "Záchranári 58-ročného muža oživovali, no žiaľ neúspešne," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Polícia prehľadala okolie a vyžiadala si kamerové záznamy z benzínovej pumpy. Zatiaľ však nič nenasvedčuje tomu, že by k smrti došlo cudzím zavinením. Presnú príčinu určí až nariadená pitva.

Záhadná smrť na odpočívadle
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Podľa televízie sa vylúčiť nedá ani náhla nevoľnosť za volantom, pre ktorú kamionista odbočil na benzínovú pumpu, kde si chcel privolať pomoc, ale už to nestihol.

Viac o téme: OdpočívadloKamiónSmrťZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu