Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tamarka († 4) skončila pod kolesami tatrovky

Tamarka († 4) už domov nepríde. Zobraziť galériu (2)
Tamarka († 4) už domov nepríde. (Zdroj: Nový Čas)

SLOVENSKÁ VOLOVÁ - Tamarka († 4) už domov nepríde. Dievčatko zo Slovenskej Volovej (okr. Humenné) prebiehalo v utorok večer cez cestu pred domom, kde býva. V rovnakom čase však po nej prechádzala aj nákladná tatrovka. Tamarka zrážku neprežila.

„Je to obrovské nešťastie, čosi teraz počneme. Ani som už svoje dievčatko nevidela,“ opakovala nešťastná mama škôlkarky Slavomíra Džurbalová, ktorá bola v čase nešťastia ešte v robote.

Potom, ako jej oznámili tragickú správu, ponáhľala sa domov, ako najrýchlejšie vedela. „Doteraz nemôžem uveriť, že sa to naozaj stalo a Tamarka tu už nikdy nebude,“ vzlyká Slavomíra.

Dievčatko bolo na návšteve u babky a spolu s ním sa tam hral aj jej maličký braček Marián (3). I on bol svedkom zrážky. „Stále opakuje - autíčko, Tamarka, bum, bum,“ hovorí jeho mama. Mariánko si ešte neuvedomuje, čo sa stalo. „Myslí si, že jeho sestrička len spinká,“ plače nešťastná mama.

Podľa svedkov vodič tatrovky za zrážku zrejme nemohol. Obchádzal auto zaparkované v rovnakom pruhu, v akom šiel aj on a Tamarka mu spoza zaparkovaného vozidla celkom nečakane vbehla do cesty. Takto policajtom opísal priebeh zrážky aj šofér nákladiaka. Tí u neho nezistili žiaden alkohol. Bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu