Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na kopci vľavo taký žltý dom! Poštárka sa podelila o list s adresou, ktorá jej dala zabrať

Ktovie, na akú adresu posielajú deti listy Ježiškovi...
Ktovie, na akú adresu posielajú deti listy Ježiškovi... (Zdroj: Facebook/Klub poštárov a poštáriek Slovenska)

HORNÝ LIESKOV - Ak na pošte odovzdáte list s nesprávne uvedenou adresou, môže sa stať, že s veľkou pravdepodobnosťou nebude nikomu doručený alebo sa vám vráti naspäť. Keď sa však dostane do rúk tej správnej poštárke, ktorá má svoje pracovisko v malíčku, môžete ho pokojne poslať aj „na kopec“.

„Byť poštárkou nie je len povolanie, ale poslanie,“ hovorí komentár k fotografii, ktorá sa objavila na facebookovej stránke Klub poštárov a poštárok Slovenska. Bezradný odosielateľ síce poznal priezvisko novomanželov z Horného Lieskova, no nevedel si spomenúť na adresu ich bydliska. Aj farba ich domu mu už bledla v spomienkach. „Horný Lieskov – vľavo tak hore na kopci, taký žltý dom,“ vtipne lokalizoval miesto doručenia.

Kuriózny prípad z Česka: Muž (66) vyhral cestu okolo sveta, poštár pripravil zákerný plán

Šikovné poštárky so šiestym zmyslom ale nepracujú len v Hornom Lieskove. Ľudia si v komentároch pod fotografiou zaspomínali, že podobný list s nepresnou adresou dostali viacerí z nich. Viera napísala, že raz ktosi poslal list obyvateľke ich paneláku, ale nepoznal jej meno, tak namiesto neho napísal „milá stará mama“. „My sme dostali pohľadnicu, že Veľké Dvorany, nová bytovka, tá pri cintoríne,“  opísala Katarína.

Viac o téme: ListKuriozitaPoštárkaAdresaHorný Lieskov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu