Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seniorku nebavila jej práca, dala výpoveď: Ale ten LIST, ktorý poslala šéfovi!

Výpoveď za všetky drobné Zobraziť galériu (2)
Výpoveď za všetky drobné (Zdroj: Twitter)

GLASGOW - Ak nenávidíte svoju prácu a chceli by ste z nej odísť v dramatickom štýle, môžete sa inšpirovať touto seniorkou zo Škótska. Tak strašne ju totiž nebavilo to, čo robila, že jedného dňa s tým sekla a svojmu šéfovi zanechala list, kde to mal čierne na bielom.

Jej meno je Marlene a už jej tak strašne liezla na nervy jej práca, že sa z nej jednoducho rozhodla odísť. Svojmu šéfovi, pánovi MacGillivrayovi, adresovala stručný, ale zato veľmi výstižný list, v ktorom ho o svojom rozhodnutí informovala. 

"Milý pán MacGillivray, táto práca je o ničom, končím. Po 30-tom júni sa tu viac neukážem. Nemôžem sa už dočkať. Veľa šťastia pri hľadaní ďalšej trúby, ktorá bude upratovať toto miesto," píše sa v liste. 

Seniorku nebavila jej práca,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

List na Twitteri zverejnila Marlenina vnučka, Kaitlyn McGroryová. Podľa nej je to priam majstrovské dielo, ktorým by sa mohli inšpirovať aj ostatní. Ľudia väčšinou pri výpovedi volia slušnejšiu a oficiálnejšiu formu jej oznámenia, no prostoreká Marlene to vidí inak. S nejakými ničnehovoriacimi frázami nechcela strácať čas a na rovinu povedala to, čo mala na srdci. 

Viac o téme: ŠkótskoVýpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu