Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia pri Nových Zámkoch: Babka spala, dievčatko (†8) sa obesilo na dvore

Tragédia v obci Zemné Zobraziť galériu (2)
Tragédia v obci Zemné (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

ZEMNÉ - Obrovské nešťastie sa stalo včera podvečer v novozámockom okrese. Dievčatko (†8) ostalo doma so svojou babkou. Tá ale zaspala. Keď po približne hodine vyšla na dvor, čakal ju najhorší pohľad života. Vnučku našla bez známok života.

Nešťastie sa stalo v obci Zemné. Mama dievčatka odišla s rodinou na nákupy, dcérka ostala na starosti babičke. Ako informovala televízia Joj, žena ale zaspala a dievčatko sa ostalo hrať na dvore.  


Prečítajte si aj:

Polícia prehovorila o smrti mamičky Mišky (†30), ktorá zmizla pri vynesení smetí: Žiadna záhada!


Babka vyšla približne po hodine von, ostala v šoku. Vnučku uvidela obesenú na špagáte konštrukcie, ktorá slúži na vyvesenie bielizne. Nevedno, ako ku tragédii došlo. Zatiaľ to vyzerá tak, že pri hre došlo k nešťastnej náhode. Záhadou ale ostáva, ako sa Jennifer na konštrukciu vysokú takmer dva metre dostala.

Tragédia pri Nových Zámkoch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút od oznámenia privolaní záchranári. "Dievčatko sme sa snažili oživiť, žiaľ, bezúspešne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Prípadom sa zaoberá polícia. "Vedieme trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a okolnosti preverujeme," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva.  

Viac o téme: TragédiaSmrťDievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu