Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozbesnený Fico penil ako Mečiar: VIDEO Tajný výlet na tenis a šukačka s 15-ročnou!

Robert Fico za rečníckym pultom
Robert Fico za rečníckym pultom (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poriadne sa vytočil. Tradičná hodina otázok pre predsedu vlády v parlamente dopadla dnes tvrdým útokom Fica. Servítku si pred ústa rozhodne nedával. Na mušku si zobral Kiskove lety vládnym špeciálom a údajne kriminálnu minulosť poslanca a multiotecka Borisa Kollára.

Ako za čias Vladimíra Mečiara. Poriadne rozohnený premiér Fico dnes spoza rečníckeho pultu v parlamente rozdával rany. Na nevinnú otázku ohľadom fungovanie verejnoprávnej RTVS, odpovedal tak, že zaútočil na svojich politických oponentov.

Kritika Kiskovho lietania

Skritizoval prezidenta Kisku, že necháva premávať nad Slovenskom prázdny vládny špeciál, ktorý ho vyváža na tenis. "Pán prezident prelietal milión eur za to, že lieta z Popradu do Košíc. Pán poslanec, viete si to predstaviť?," odpovedal opozičnému poslancovi Dostálovi, ktorý Ficovi otázku adresoval.

A pokračoval v kritike prezidenta ďalej. "Lietadlo letí z Bratislavy do Popradu prázdne. Tam si pán prezident nastúpi do lietadla, preskočí si do Košíc napríklad na tenisový turnaj, potom sa vráti z Košíc do Popradu, 100 kilometrov vo vzduchu, a potom lietadlo letí z Popradu do Košíc prázdne," vyhlásil Fico s tým, že médiá kryjú prezidenta.

Ficov prejav v parlamente

Robert Fico v parlamente

Na mušku si ďalej zobral opozičného poslanca a známeho podnikateľa Borisa Kollára. Fica uráža jeho prítomnosť v parlamente. "Mňa uráža, ak medzi nami sedí poslanec, opakujem ešte raz, uráža ma to, ktorý preukázateľne s mafiánom chodil na dovolenky, ktorý preukázateľne obchodoval s drogami a ktorý chcel vyšukať 15-ročné dievča. Mňa to uráža," nechal sa počuť premiér. A následne rečnícky pult opustil.

Viac o téme: ParlamentPrejavRobert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu